Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso – Miloslava MACKEOVÁ
Miloslava MACKEOVÁ
Bakalářská práce
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso
The economic result of the holding depending on price development - beef meat
Anotace:
Tato bakalářská práce v první fázi pojednává o zemědělství a jeho dvou základních směrech. Zaměřila jsme se na tvorbu cen a její význam podle pohledu z kterého se na ni díváme. V druhé části literární rešerže jsem vysvětlila vzorce, které byly použity v druhé fázi této práce. Zde zkoumám cenový vývoj na třech výrobních fázích, zda zde existuje konstantní sezónnost. Poté porovnávám objem tržeb z hovězího …víceAbstract:
The first phase this thesis deals with of agriculture and its two basic directions. I focused on development of price and its importance according to the perspective from whitch we look at it. In the second part the theoretical part, I explained the formulas, that where used in the second phase of this work. I compare here on the three stages of production price trend, whether there a constant seasonality …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 9. 2014
Zveřejnit od: 5. 9. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Martin Maršík, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MACKEOVÁ, Miloslava. \textit{Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Ekonomická fakulta. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/uk93px/.
Jak správně citovat práci
MACKEOVÁ, Miloslava. Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.9.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 5. 9. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku
Práce na příbuzné téma
-
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
Kristýna Horváthová
Název
Vložil
Vloženo
Práva