Ing. Zuzana Ženíšková

Master's thesis

Statistické hodnocení zavádění nového výrobku na trh

Statistical evaluation of the introducing a new product on the market
Anotácia:
Diplomová práce je zaměřena na statistické hodnocení zavádění jablečného alkoholického nápoje – cideru na český trh. Hlavním cílem je vytvořit aktuální přehled všech výrobců cideru v České republice včetně jejich popisu a nabízeného sortimentu. Posléze je analyzována produkce vybraných výrobců a odhadnut jejich budoucí vývoj. Dalším záměrem je určení počtu producentů a prognózování jejich množství …viac
Abstract:
The Master’s Dissertation is focused on the statistical evaluation of the introduction of apple cider on the Czech market. The main objective is to create a current list of all cider producers in the Czech Republic, including their description and the offered range. Also, it analyzed the production of selected producers and their estimated future development. Another objective is to determine the number …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2013
  • Vedúci: Dr. Ing. Sylva Skupinová
  • Oponent: doc. RNDr. Miloslav Malec, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management