Použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků – Martina Musilová
Martina Musilová
Bachelor's thesis
Použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků
Use of salt and its influence on the quality parameters of meat products
Abstract:
Bakalářská práce shrnuje použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků. Úvodní část obsahuje základní informace o rozdělení masných výrobků dle vyhlášky a technologii výroby. V další části je práce zaměřena především na využití soli v masných výrobcích, a to nejen při výrobě, ale i ve vztahu k lidskému zdraví. Podrobněji se potom zabývá důvody využití solících směsí ve výrobě, především …moreAbstract:
Bachelor´s thesis summarizes the use of salt and its influence on the quality parameters of meat products. The theoretical part contains basic information about the distribution of meat products according to public notice or about a technology. Another part of the theory is focused primarily on the use of salt in meat products, not only in production but also in relation to human health. The thesis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Vliv složení solicí směsi a na kvalitu masných výrobků údržných při teplotě místnosti
Adam Skřivánek -
Využití a aplikace dusitanové solicí směsi ve výrobě masných výrobků
Jarmila ŠÍMOVÁ -
Porovnání stanovení sodíku a draslíku v séru metodou přímé a nepřímé potenciometrie a plamenové fotometrie
Petra Vyplelová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights