Martina Musilová

Bachelor's thesis

Použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků

Use of salt and its influence on the quality parameters of meat products
Abstract:
Bakalářská práce shrnuje použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků. Úvodní část obsahuje základní informace o rozdělení masných výrobků dle vyhlášky a technologii výroby. V další části je práce zaměřena především na využití soli v masných výrobcích, a to nejen při výrobě, ale i ve vztahu k lidskému zdraví. Podrobněji se potom zabývá důvody využití solících směsí ve výrobě, především …more
Abstract:
Bachelor´s thesis summarizes the use of salt and its influence on the quality parameters of meat products. The theoretical part contains basic information about the distribution of meat products according to public notice or about a technology. Another part of the theory is focused primarily on the use of salt in meat products, not only in production but also in relation to human health. The thesis …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses usoedf usoedf/2
28/4/2017
Folders
Files
Zerdaloglu, S.
29/4/2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.