Zuzana Leleková
Bakalářská práce
Trendy v gastronómii
Trends in gastronomy
Abstract:
The Bachelor´s thesis is devoted to current trends in gastronomy and their use in practice. The thesis is divided into three parts. The first part defines the term "gastronomy", describes its historical development and outlines its future direction. It introduces current gastronomy trends and explains new culinary terminology. The second part develops the knowledge from the first part of the thesis …víceAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá súčasnými trendmi v gastronómii a ich využitím v praxi. Práca je rozdelená do troch častí. Prvá časť definuje pojem "gastronómia", približuje jej historický vývoj a naznačuje jej budúce smerovanie. Zoznamuje s aktuálnymi gastronomickými trendmi a vysvetľuje význam novej gastro terminológie. Druhá časť práce rozvíja poznatky z prvej časti práce. Podrobne analyzuje vybrané …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/6042/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Ojedinělý gastronomický koncept
Klára Marešová -
Unikátny gastronomický koncept
Martin Hučko -
Ojedinělý gastronomický koncept
Jaroslava Gopaul -
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
Petr Müller -
Koncept gastronomického provozu
Martina Kindl -
Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku
Alex Hrobárik -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
Jan Foldyna -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Tereza Šašková