Tvorba a uplatnění ŠVP pro předmět Technologie přípravy pokrmů na hotelové škole v Brně – Mgr. Miloš Komínek
Mgr. Miloš Komínek
Bachelor's thesis
Tvorba a uplatnění ŠVP pro předmět Technologie přípravy pokrmů na hotelové škole v Brně
Creation and aplication The School educational program for Food processing technology on Hotel School Brno
Abstract:
V bakalářské práci se zabývám aspekty zpracování Školního vzdělávacího programu pro předmět Technologie přípravy pokrmů a jeho uplatnění při výuce na Hotelové škole v Brně. Podklady čerpám z materiálů MŠMT, švp pilotních škol a ŠVP Hotelové školy v Brně. Použité zdroje jsem uvedl v seznamu využité literatury.Abstract:
Key words General educational program, School educational program, Hotel School Brno, Technology of Meal Preperation, Teaching plan, Educational methods, Theme plan, Social partners.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2009
Identifier:
https://is.muni.cz/th/ro720/
Thesis defence
- Date of defence: 18. 5. 2009
- Supervisor: Ing. Pavla Stejskalová
- Reader: Mgr. Tomáš Marousek
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOMÍNEK, Miloš. \textit{Tvorba a uplatnění ŠVP pro předmět Technologie přípravy pokrmů na hotelové škole v Brně}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Masaryk University, Faculty of Education. 2009. Available from: https://theses.cz/id/uuflfc/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in Education / Teacher Education - Vocational Training
Theses on a related topic
-
Vzdělávací program pro přípravu občanů k sebeochraně a vzájemné pomoci při mimořádných událostech.
Radek Jandl -
Vzdělávací oblast Informační a komunikační technologie na 1. stupni ZŠ
Michaela Bulánková -
PROJEKT ŘÍZENÍ TVORBY PODPOR PRO VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PERSONÁLNÍ ŘÍZENÍ
Jan Keindl -
Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole
Martin STÝBLO -
Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví
Miloš Komínek -
Školní Vzdělávací program pro obor vzdělávání Hotelnictví, předmět praktického vyučování Učební praxe
Kateřina Fraitová -
Program Erasmus jako důležitý prvek uplatnění studentů cestovního ruchu.
Vojtěch Goldmann -
Tvorba vzdělávacího programu pro oblast hotelnictví
Ludmila PIJÁČKOVÁ