Zdeněk BARTOŠ
Bachelor's thesis
Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici
Analysis of the level of nutrition of prisoners in prison
Abstract:
ABSTRAKT Práce se zabývá systémem stravování vězňů v rámci Vězeňské služby České republiky. Charakterizuje stravovací provoz Vazební věznice v Olomouci. Obsahuje doporučené výživové dávky pro jednotlivé kategorie obviněných a odsouzených. Na základě jídelních lístků, sestavených odborných personálem oddělení logistiky, analyzuje naplňování doporučených nutričních faktorů při stravování vězňů.Abstract:
ABSTRACT This work is about the system of alimentation the prisoners within the frame of Prison service in the Czech Republic. It describes functioning of the alimentation at the stockade in Olomouc. It includes recommended daily ration for individual categories people who are accused of a crime and convicted offenders. On the basis of the menu made up by the specialist of the logistical section it …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 5. 2010
Identifier:
15813
Thesis defence
- Date of defence: 14. 6. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
BARTOŠ, Zdeněk. Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Globální logistika, řízení logistických operací v mezinárodním obchodě ve společnosti ABC, a.s.
Jakub Smrčka -
Způsoby dlouhodobého skladování potravinářských zrnin a vliv na jakost
Radek Veselý -
Rozdíl mezi účetními a daňovými odpisy dlouhodobého majetku a jejich dopad na daň z příjmů právnických osob
Marcela Krejčová -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě potravin s ohledem na alternativní výživové směry
Kamila Mrkusová -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě vybraných druhů potravin
Alena Hyršálová -
Hodnocení zdravých potravin z hlediska specifické výživy konzumentů
Petr Kasparek -
Zastoupení jednotlivých druhů potravin ve stravě dětí předškolního věku
Martin TÓTH -
Nutriční faktory ovlivňující obsah močoviny v mléce dojnic
Vít Škrabal