Ing. Kateřina KOPLOVÁ

Master's thesis

Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR

Knowledge of safe food handling for consumers in the Czech Republic
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo zjistit a zhodnotit úroveň znalostí bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů České republiky. Práce je rozdělena na dvě části. První část, část teoretická se zabývá charakteristikou nejčastěji hlášených zoonóz v roce 2021 v EU. Dále se tato část věnuje nejvíce rizikovým potravinám a zaměřuje se na vymezení bezpečné manipulace s potravinami jakožto prevence alimentárních …more
Abstract:
The aim of the thesis was to find out and evaluate the level of knowledge of safe food handling among consumers of the Czech Republic. The work is divided into two parts. The first part, the theoretical part, deals with the characteristics of the most frequently reported zoonoses in 2021 in the EU. Furthermore, this part is devoted to the most risky foods and focuses on the definition of safe food …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2023
  • Supervisor: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KOPLOVÁ, Kateřina. Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR. Ostrava, 2023. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta