Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR – Ing. Kateřina KOPLOVÁ
Ing. Kateřina KOPLOVÁ
Master's thesis
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
Knowledge of safe food handling for consumers in the Czech Republic
Anotácia:
Cílem diplomové práce bylo zjistit a zhodnotit úroveň znalostí bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů České republiky. Práce je rozdělena na dvě části. První část, část teoretická se zabývá charakteristikou nejčastěji hlášených zoonóz v roce 2021 v EU. Dále se tato část věnuje nejvíce rizikovým potravinám a zaměřuje se na vymezení bezpečné manipulace s potravinami jakožto prevence alimentárních …viacAbstract:
The aim of the thesis was to find out and evaluate the level of knowledge of safe food handling among consumers of the Czech Republic. The work is divided into two parts. The first part, the theoretical part, deals with the characteristics of the most frequently reported zoonoses in 2021 in the EU. Furthermore, this part is devoted to the most risky foods and focuses on the definition of safe food …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023
Zverejniť od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2023
- Vedúci: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOPLOVÁ, Kateřina. Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR. Ostrava, 2023. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineMaster programme / odbor:
Protecting and Promoting of Public Health / Protecting and Promoting of Public Health
Práce na příbuzné téma
-
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
Veronika Krejčová -
Alimentární nákazy: znalosti, zkušenosti, vnímání rizik a preventabilní chování
Jana Hájková -
ALIMENTÁRNÍ NÁKAZY A JEJICH ZDRAVOTNÍ RIZIKA
Zuzana Konečná -
Bezpečnost potravin
Kateřina Vrabcová -
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Michaela JEČMENOVÁ -
PREVENCE ALIMENTÁRNÍCH NÁKAZ A VYHODNOCENÍ REŽIJNÍCH NÁKLADŮ V
Arne Žurek -
Otravy z potravin způsobené mikrooganismy
Lucie HOSTAČNÁ -
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
Kateřina KOPLOVÁ