Finanční analýza společnosti MASO UZENINY PÍSEK, a.s. z pohledu věřitele – Adam Čepec
Adam Čepec
Bachelor's thesis
Finanční analýza společnosti MASO UZENINY PÍSEK, a.s. z pohledu věřitele
Financial analysis of the company MASO UZENINY PÍSEK, a. s. from the creditor‘s point of view
Anotácia:
V této práci se autor zabývá finanční analýzou společnosti MASO UZENINY PÍSEK, a. s. z hlediska věřitele s cílem zhodnotit finanční stabilitu a výkonnost společnosti, což může sloužit jako podklad při rozhodování o poskytnutí úvěru. Na základě průzkumu trhu a analýzy finanční situace společnosti v letech 2015–2019 v kontextu relevantního odvětví a vybrané konkurence je v závěru práce zaujato stanovisko …viacAbstract:
In this bachelor thesis the author conducts a financial analysis of the company MASO UZENINY PÍSEK, a. s. from the creditor‘s point of view, in which financial stability and performance are assessed as a potencial support for decision-making about providing bank financing. After a market research and analysis of financial position of the company in years 2015 to 2019 in the context of relevant industry …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 6. 2022
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/87434
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2022
- Vedúci: Martin Husák
- Oponent: Oxana Šnajberg
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/87434
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Účetnictví a finanční řízení podniku
Práce na příbuzné téma
-
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
Barbora Ruffíni -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Influence of animal advocacy movies on behavioral change in meat and dairy products consumption
Adéla Novotná -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
Používaní soli v masné výrobě a její vliv na výrobu masa a masných výrobků
Anna Cihlářová