Anastasia Pushkina
Bachelor's thesis
VEGETARIÁNSKÁ GASTRONOMIE
Abstract:
Předmětem této bakalářské práce je vegetariánská gastronomie. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Úvodní kapitola teoretické části bude definovat vegetariánství a jeho druhy. Popíše jeho historii a motivace člověka ke změně ve výživě a vliv této stravy na jeho zdraví. Bude prověděno srovnání mezi vegetariánskou a smíšenou stravou člověka a budou navrhnuté výživové doporučení pro obyvatele …moreAbstract:
The subject of this Bachelor's thesis is vegetarian gastronomy. The work is divided into a theoretical and practical part. The introductory chapter of the theoretical part will define vegetarianism and its species. It will describe its history and the motivation of a person to change in nutrition and the effect of this diet on one’s health. Comparisons between vegetarian and mixed food will be reviewed …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2020
Thesis defence
- The Thesis/Dissertation Archive contains the required amount of information.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights