Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření – Bc. Taťána Dangová
Bc. Taťána Dangová
Master's thesis
Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
Technological evaluation of production of selected meat product in dependence on selected spice
Abstract:
Diplomová práce je vypracována na téma Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření. V teoretické části jsou definovány některé základní pojmy jako je produkce, spotřeba a jakost masa a masných výrobků. Dále se práce zabývá legislativou, dělením masných výrobků a jednotlivými technologickými kroky včetně použitých surovin pro výrobu mělněných masných výrobků …moreAbstract:
The diploma thesis is focused on the Technological evaluation of production of selected meat product in dependence on selected spice. The theoretical part defines some basic terms such as production, consumption and quality of meat and meat products. The thesis also deals with legislation and division of meat products and individual technological steps including used raw materials for the production …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DANGOVÁ, Taťána. \textit{Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v~závislosti na zvoleném koření}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2020. Available from: https://theses.cz/id/v0v8fo/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Postavení Product Placement v produkci filmu a TV pořadech
Anastasiya Khovanska -
Vliv předfermentační macerace na kvalitu bílých vín
Ondřej Klobása -
Optimalizace výroby atypických dřevěných palet ve společnosti Vyroba palet s.r.o.
Pavel Králík