Bc. Taťána Dangová

Master's thesis

Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření

Technological evaluation of production of selected meat product in dependence on selected spice
Abstract:
Diplomová práce je vypracována na téma Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření. V teoretické části jsou definovány některé základní pojmy jako je produkce, spotřeba a jakost masa a masných výrobků. Dále se práce zabývá legislativou, dělením masných výrobků a jednotlivými technologickými kroky včetně použitých surovin pro výrobu mělněných masných výrobků …more
Abstract:
The diploma thesis is focused on the Technological evaluation of production of selected meat product in dependence on selected spice. The theoretical part defines some basic terms such as production, consumption and quality of meat and meat products. The thesis also deals with legislation and division of meat products and individual technological steps including used raw materials for the production …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta