Produkce, zpracování a jakost králičího masa – Tereza Kopřivová
Tereza Kopřivová
Bakalářská práce
Produkce, zpracování a jakost králičího masa
Production, processing and quality of rabbit meat
Anotace:
Práce se zabývá produkcí, zpracováním a jakostí králičího masa. Úvodní část je zaměřena na charakteristiku králíka a následně králičího masa. Dále je popsána spotřeba králičího masa v České republice, nejčastěji chovaná plemena a s tím související proces šlechtění. V práci je také popsána samotná technologie chovu zahrnující ustájení a výživu králíků. Hlavní snahou bylo popsat zpracování králičího …víceAbstract:
Bachelor thesis deals with the production, processing and quality of rabbit meat. The first part is focused on the characteristic of rabbit and followed with the characteristic of rabbit meat. It also describes the consumption of rabbit meat in the Czech Republic, rabbit breeds and the process of breeding. The thesis also describes the breeding tech-nology including housing and rabbit nutrition.The …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Biologie a technologie chovu běžného a výstavního typu zebřičky pestré (Taeniopygia guttata) s přihlédnutím k výživě a odchylkám tělesných proporcí
Martin PAPAČ -
Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
Eliška Knoblochová -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Produkce, funkční a chemické složení nadzemní biomasy a chemické složení opadu alpinské tundry Východních Sudet v reakci na seč
Michaela KONEČNÁ -
Vliv složení vstupní suroviny a procesních parametrů termického rozkladu odpadních plastů na výtěžky a složení produktů
Kamila Kozelková -
Vliv složení tuhých alternativních paliv na složení a vlastnosti produktu po spalování
Robert Matysík -
Vliv složení krmiva na rychlost produkce, obsah tuku a složení mastných kyselin cvrčka domácího (Acheta domesticus)
Pavel Pucholt -
Modifikace složení tenkých vrstev chalkogenidových skel systému\nl{} As-S připravených metodou spin-coating úpravou složení\nl{} výchozího roztoku
Tomáš Škop
Název
Vložil
Vloženo
Práva