Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie – Adam Psota
Adam Psota
Bachelor's thesis
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Use of Transport Equipment in The Field of Gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá dopravními prostředky a jejich užití při podnikání v oblasti gastronomie, rozebírá jejich využívání, dělení, věnuje se jejich historii. V práci jsou popsány obaly, jejich úloha při přepravě potravin, důvody jejich využití. V bakalářské práci je popsán kompletní postup potravin od přípravy k přepravě, přes jejich cestu k zákazníkovi až po předání a následnou konzumaci. Práce …moreAbstract:
The bachelor's thesis deals with means of transport and their use in business in the field of gastronomy, analyzes their use, division, and deals with their history. This thesis describes packaging, their role in transporting food, and the reasons for their use. The bachelor's thesis describes the complete process of food from preparation to transportation, through its journey to the customer, to delivery …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2023
Identifier:
https://is.ambis.cz/th/shnvc/
Thesis defence
- Date of defence: 26. 5. 2023
- Supervisor: Ing. Zdeněk Málek, Ph.D.
- Reader: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PSOTA, Adam. \textit{Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie}. Online. Bachelor's thesis. Praha: The College of Regional Development and Banking Institute - AMBIS, a.s. 2023. Available from: https://theses.cz/id/v6knjb/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS University
Bachelor programme / field:
Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Theses on a related topic
-
Jednostopý dopravní prostředek
Lenka BAUMANOVÁ -
The services of transport companies in international personal transportation on relation Czech Republic – Slovak republic.
Júlia Dacejová -
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
Lucie Červenková -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková -
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
Kristýna KULHÁNKOVÁ -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Řízení kvality služeb v gastronomii
Adéla Rieszová -
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova