NEJZNÁMĚJŠÍ SVĚTOVÉ KUCHYNĚ - SPECIFIKA V OBLASTI TZV. RYCHLÉHO OBČERSTVENÍ (FAST-FOOD), VLIV NA ZDRAVÍ A JEJICH OBLÍBENOST U STUDENTŮ JIHOČESKÉ UNIVERZITY – Petra TESAŘOVÁ
Petra TESAŘOVÁ
Bakalářská práce
NEJZNÁMĚJŠÍ SVĚTOVÉ KUCHYNĚ - SPECIFIKA V OBLASTI TZV. RYCHLÉHO OBČERSTVENÍ (FAST-FOOD), VLIV NA ZDRAVÍ A JEJICH OBLÍBENOST U STUDENTŮ JIHOČESKÉ UNIVERZITY
THE MOST WELL - KNOWN WORED CUSINES - SPECIFICS FAST-FOOD, INFLUENCE ON HEALTH AND THEIR POPULARITY AMONG STUDENTS OF SOUTHBOHEMIAN UNIVERSITY
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá velice aktuálním tématem dnešní doby {--} výživou. Zatímco v některých částech světa dochází v této oblasti ke strádání a nedostatkům, problémem rozvinutých zemí je spíše přebytek a následná ohrožení spojená se špatnou životosprávou. Díky globalizaci se dnes stále častěji setkáváme s nejrůznějšími exotickými jídly a mnohem snadněji podléháme trendům, souvisejícím s měnícím …víceAbstract:
The bachelor{\crq}s thesis deals with a very relevant topic in today{\crq}s times {--} nutrition. Whereas in some parts of the world there is deprivation and deficiency in this area, the problem in developed countries tends to be a surplus and the subsequent threats linked to a bad diet. Today, thanks to globalization, we more and more frequently come across the most diverse exotic meals and we are …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2008
Zveřejnit od: 26. 5. 2008
Identifikátor:
10069
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 6. 2008
- Vedoucí: Mgr. Leona Meindlová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TESAŘOVÁ, Petra. \textit{NEJZNÁMĚJŠÍ SVĚTOVÉ KUCHYNĚ - SPECIFIKA V OBLASTI TZV. RYCHLÉHO OBČERSTVENÍ (FAST-FOOD), VLIV NA ZDRAVÍ A JEJICH OBLÍBENOST U STUDENTŮ JIHOČESKÉ UNIVERZITY}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2008. Dostupné z: https://theses.cz/id/vbqlx0/.
Jak správně citovat práci
TESAŘOVÁ, Petra. NEJZNÁMĚJŠÍ SVĚTOVÉ KUCHYNĚ - SPECIFIKA V OBLASTI TZV. RYCHLÉHO OBČERSTVENÍ (FAST-FOOD), VLIV NA ZDRAVÍ A JEJICH OBLÍBENOST U STUDENTŮ JIHOČESKÉ UNIVERZITY. Č. Bud., 2008. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 26. 5. 2008 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Metabolický syndrom versus civilizační onemocnění
Martina SOPROVÁ -
Kvalitativní a kvantitativní složení stravy profesionálních zdravotnických záchranářů
Daniela RŮŽIČKOVÁ -
Význam národní kuchyně pro utváření českého národního vědomí v 19. století
Lenka ŠEDIVÁ -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová -
Domácí umělá výživa u malnutričních onkologických pacientů
Michaela Vajdová -
Výživa pacientů v intenzivní péči
Andrea Ondrášková
Název
Vložil
Vloženo
Práva