Ferdinand Eštok

Bakalářská práce

Franchising

Franchising
Anotace:
Cílem této práce je posoudit, zda je podnik Pekáreň NANDY vhodný k tomu, aby se stal předmětem franchisingu. Úvodní kapitola této práce je věnována vysvětlení teoretických pojmů, popsání výhod či nevýhod franchisingu a rozboru postupu při zakládání franchisingového podniku. V další části je analýza podniku. Součástí této analýzy je popsat momentální stav podniku a také prozkoumat kroky podniknuté k …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to assess whether the company Pekáreň NANDY is suitable to become the subject of franchising. The introductory chapter of this work is devoted to the explanation of theoretical concepts, description of the advantages or disadvantages of franchising and analysis of the process of establishing a franchising company. The next part is an analysis of the company. Part …více
Abstract:
Cieľom tejto bakalárskej práce je posúdiť, či je podnik Pekáreň NANDY vhodný na to, aby sa stal predmetom franchisingu. Úvodná kapitola tejto práce je venovaná vysvetleniu teoretických pojmov, popísaniu výhod či nevýhod franchisingu a rozboru postupu pri zakladaní franchisingového podniku. V ďalšej časti je analýza podniku. Súčasťou tejto analýzy je popísať momentálny stav podniku a tiež preskúmať …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 9. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2021
  • Vedoucí: Alexej Sato
  • Oponent: Vít Hinčica

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/83021

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod