Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů – Kateřina Ďuricová
Kateřina Ďuricová
Bachelor's thesis
Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů
Preservation of Non-Alcoholic and Low-Alcoholic Beverages
Abstract:
Konzervační zákrok je technologický postup, který zastaví nebo zpomalí nežádoucí produkci přítomných mikroorganismů nebo usmrtí jejich spory. Cílem této práce je charakterizovat výrobu nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů a jejich konzervační metody. Z důvodu vzrůstajících požadavků spotřebitelů na výrobce, je nutno se stránkou bezpečnosti a trvanlivosti potravin zabývat a modernizovat je.Abstract:
The technological process and procedure, whose slow down the production of undesirable microorganisms or spores. The main point of this work is to characterize production of nonalcoholic and low-alcoholic beverages, and to characterize of preservation methods. Due to the increasing requirements of consumers, it is neccesary to follow up food safety and its durability and to modernise preservation methods …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2017
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Ďuricová, Kateřina. Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Konzervační postupy v nápojovém průmyslu
Kateřina Trněná -
Mikroorganismy v systémech pro výměnu vzduchu v budovách
Barbora Dvořáková -
Produkce povrchově aktivních látek bioloužicími mikroorganismy
Matěj Masař -
Porovnání promoření drobných savců patogenními mikroorganismy na člověkem různě ovlivněnými lokalitami
Tereza Rozsypalová -
Alzheimerova choroba a mikroorganismy
Barbora Lišková -
Degradace polycyklických aromatických uhlovodíků půdními mikroorganismy
Zuzana Dvořáková -
Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy
Veronika Baťová -
Fyziologické změny rostlin vyvolané interakcí s mikroorganismy
Viktória Pirková