Tereza Kuželová
Bachelor's thesis
Problematika zájmového chovu koz
Issues of pet goat breeding
Anotácia:
Tato práce zpracovaná formou literární rešerše popisuje odvětví chovu koz bez tržní produkce masa a mléka. Práce se věnuje zájmovým chovům a těmto vybraným plemenům: zakrslá koza holandského typu, koza Waliská černokrká a koza kamerunská. Další dvě plemena, koza angorská a koza kašmírová, jak vyplývá z názvu, byla vyšlechtěna k produkci srsti. V České republice není odvětví zpracování angorské srsti …viacAbstract:
General aim of this thesis is to describe the goat raising sector of Czech republic exclusive of commercial meat and milk production subjects. This literary research details the non-professional goat raising and interesting traits of a few selected goat breeds, more specifically Dutch Dwarf goat, Valais Blackneck and Pygmy Goat (Cameroon). Angora goat and Cashmere goat are selectively bred, as their …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Milena Fantová, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Animal Science / Companion Animals
Práce na příbuzné téma
-
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Jana Lainková -
Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)
Jana SVOBODOVÁ -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
Barbora Ruffíni -
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
Maija-Leeza Lidmila -
Development of the attitude towards meat consumption in Japan
Annette Bedřichová -
Influence of animal advocacy movies on behavioral change in meat and dairy products consumption
Adéla Novotná
Názov
Vložil
Vložené
Práva