Didaktické zpracování tématu „Zahraniční víno“ v učebním textu pro žáky SOŠ – Bc. Barbora Krestová
Bc. Barbora Krestová
Bakalářská práce
Didaktické zpracování tématu „Zahraniční víno“ v učebním textu pro žáky SOŠ
The teaching theme "Foreign wines" of the textbook for secondary schools students
Anotace:
Tato bakalářská práce bude sloužit jako výukový text pro střední odborné školy se zaměřením na gastronomii a cestovní ruch. Nabízí podklady pro výuku tématu zahraniční víno, které budou sloužit jako doplňující materiál k výuce předmětu stolničení. Dále bude sloužit k výuce přímo na pracovištích odborné praxe.Abstract:
This bachelor thesis will serve as an academic text for secondary vocational schools focussing on gastronomy and tourism. It provides the backround information for teaching, see foreign wine, which will serve as a supplementary material for teachin subjects such as „Table Setting“. It will also serve as an instruction material to impart training at workplaces.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2013
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/qv9r7/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 5. 2013
- Vedoucí: Mgr. et Mgr. Karel Ouroda, Ph.D.
- Oponent: doc. RNDr. Luděk Jančář, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
Anna Malakhova -
Application of New Filtration Materials in Wine Production
Lucie Filipová -
Wine Production and Viticulture in the Selected Region
Rastislav Škvarka -
Development of organic wine production and its trends in EU countries and the Czech Republic
Anita Beránková -
The art of the kvevri wine production
Vlastimil Nešetřil -
Výroba vína je umění - servírování je věda
Jan Pavlíček -
Tvorba výukového modulu v rámci celoživotního vzdělávání v gastronomii Cesta vína z vinice na náš stůl
Ludmila Karasová -
Výroba vína
Irena Geherová