Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin – Bc. Alena PETRJANOŠOVÁ, DiS.
Bc. Alena PETRJANOŠOVÁ, DiS.
Diplomová práce
Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin
Comparison of Parameters of Bread Made from Selected Pseudecereals and Non-traditional Cereals
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na srovnání některých parametrů pseudocereálií a netradič-ních obilovin. V práci je stručně popsána historie pěstování vybraných obilovin, botanická charakteristika, taxonomie a chemické složení. Dále je zde také nahlédnuto do způsobu využití. Zvláštní pozornost je věnována využití v pekárenském průmyslu. Praktická část je zaměřena na porovnání pečiva z vybraných pseudocereálií …víceAbstract:
This thesis is focused on a comparison of specific parameters of pseudocereals and non-traditional cereals. The work briefly describes the history of a selected cereals, botanical characteristics, chemical composition and taxonomy. Then the ways of use are discussed. Particular attention is given to use in baking industry. The practical part is focused on a comparison of selected pseudocereals bread …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PETRJANOŠOVÁ, Alena. \textit{Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/votoaj/.
Jak správně citovat práci
PETRJANOŠOVÁ, Alena. Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.