Založení restaurace na palubě plavidla – Ing. Jiří Husák
Ing. Jiří Husák
Bakalářská práce
Založení restaurace na palubě plavidla
Establishing the restaurant on the ship
Anotace:
Práce se věnuje problematice založení restauračního zařízení na palubě plavidla. Na základě předpokladů a smyšlených údajů popisuje založení restaurace na palubě výletní lodi a kroky, nutné k zabezpečení jejího provozu a prosperity. Obsahuje obecné informace týkající se podnikání podle živnostenského zákona, přesné vymezení pojmu hostinská činnost a dále vlastní podnikatelský záměr včetně plánů obchodního …víceAbstract:
The work deals with problems of establishing the restaurant on the ship. On the basis of presumption and fictitious data desribes the fictive establishment of the restaurant on the sight seeing boat, furthermore it desribes the necessary procedures for providing the business and prosperity. It contains general information regarding the business under the trade law, the exact definition of activity …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 8. 2008
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 9. 2008
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Buchta, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Husák, Jiří. Založení restaurace na palubě plavidla. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správníUniverzita Pardubice
Fakulta ekonomicko-správníBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management podniku: Management malých a středních podniků
Práce na příbuzné téma
-
Restaurace v nákupních centrech ve vybraném regionu
Klára Klímová -
Podnikatelský záměr založení fitness restaurace
Tomáš Brodský -
Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky"
Miroslava ŽAMPACHOVÁ -
Marketingový plán na založení restaurace
Karolína Pavlačková -
Využití moderních technologií ve stravování: podnikatelský plán založení restaurace, kde si zákazníci sami navrhují pokrmy
Johana Blümelová -
Požadavky na kvalitu bodového mračna pro tvorbu informačního modelu stavby v jednotlivých úrovních LOD
Nikola Bartošová -
Implementace LOD do prostředí BIM v legislativních podmínkách České republiky
Kristýna Prušková -
LOD pro GPUEngine
Jan Staněk