Ing. Jiří Husák

Bakalářská práce

Založení restaurace na palubě plavidla

Establishing the restaurant on the ship
Anotace:
Práce se věnuje problematice založení restauračního zařízení na palubě plavidla. Na základě předpokladů a smyšlených údajů popisuje založení restaurace na palubě výletní lodi a kroky, nutné k zabezpečení jejího provozu a prosperity. Obsahuje obecné informace týkající se podnikání podle živnostenského zákona, přesné vymezení pojmu hostinská činnost a dále vlastní podnikatelský záměr včetně plánů obchodního …více
Abstract:
The work deals with problems of establishing the restaurant on the ship. On the basis of presumption and fictitious data desribes the fictive establishment of the restaurant on the sight seeing boat, furthermore it desribes the necessary procedures for providing the business and prosperity. It contains general information regarding the business under the trade law, the exact definition of activity …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 8. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 9. 2008
  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Buchta, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Husák, Jiří. Založení restaurace na palubě plavidla. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správní

Univerzita Pardubice

Fakulta ekonomicko-správní

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management podniku: Management malých a středních podniků