Zpracování podnikatelského záměru na provoz ubytovacího zařízení – Veronika Tabáková
Veronika Tabáková
Diplomová práce
Zpracování podnikatelského záměru na provoz ubytovacího zařízení
Processing of business plan of accommodation establishment
Anotace:
Cílem diplomové práce je zpracování podnikatelského záměru na provoz penzionu s restaurací a wellness.Teoretická část práce se věnuje vymezení legislativy a náležitostí podnikatelského plánu a jeho struktuře. Praktickou částí práce je pak vytvoření konkrétního podnikatelského plánu. Práce je doplněna o grafiku jídelního lístku penzionu.Abstract:
The aim of the dissertation is to create the business plan of the guest house with a restaurant and spa. Theory focuses on defining the legislation and requirements of the business plan and its structure. The practical part is to create a concrete business plan. The work is complemented by graphics menu the guest house.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 3. 2013
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/57230
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2015
- Vedoucí: Zdenka Petrů
- Oponent: Lenka Gabrielová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/57230
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Aplikace Business modelu Canvas na konkrétní podnikatelský záměr
Arianna Nikolaeva -
Příprava business plánu pro rozšíření aktivit rodinného podnikání
Ekaterina Gunina -
Podnikatelsky záměr na zřízení řetězce fitness centra Stellae v České republice
Denis Král -
Mass customization as a business model: Business plan for online furniture company
Martin Žák -
Podnikatelský záměr - založení zubní ordinace; Business plan - the establishment of the dental surgery
Radim Viktora -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Analýza business modelu – Alkoholické ledové čaje ParTEA
Hynek Tomáško -
Business Plan for a Chosen Business
Veronika Samkova