Orsolya Bystricky-Berezvai

Master's thesis

The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.

The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.
Abstract:
In the last decades the waste in the food industry has been significantly increasing worldwide. The food wastes can be divided into two types: food wastes from human consumption and industrial non-edible food by-products. One category of the food by-products is called animal by-products. The study focuses on the reduction of these animal by-products by using the still valuable animal parts for further …more
Abstract:
V posledních desetiletích se celosvětově výrazně zvyšuje množství odpadu v potravinářském průmyslu. Potravinářské odpady lze rozdělit na dva druhy: potravinářské odpady z lidské spotřeby a vedlejší průmyslové nejedlé potravinářské produkty. Jedna kategorie vedlejších potravinářských produktů se nazývá vedlejší produkty živočišného původu. Naše výzkumná studie se zaměřuje na snížení množství těchto …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2022

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Pavel Mokrejš, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Bystricky-Berezvai, Orsolya. The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe