The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues. – Orsolya Bystricky-Berezvai
Orsolya Bystricky-Berezvai
Master's thesis
The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.
The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.
Abstract:
In the last decades the waste in the food industry has been significantly increasing worldwide. The food wastes can be divided into two types: food wastes from human consumption and industrial non-edible food by-products. One category of the food by-products is called animal by-products. The study focuses on the reduction of these animal by-products by using the still valuable animal parts for further …moreAbstract:
V posledních desetiletích se celosvětově výrazně zvyšuje množství odpadu v potravinářském průmyslu. Potravinářské odpady lze rozdělit na dva druhy: potravinářské odpady z lidské spotřeby a vedlejší průmyslové nejedlé potravinářské produkty. Jedna kategorie vedlejších potravinářských produktů se nazývá vedlejší produkty živočišného původu. Naše výzkumná studie se zaměřuje na snížení množství těchto …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2022
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BYSTRICKY-BEREZVAI, Orsolya. \textit{The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2022. Available from: https://theses.cz/id/w0h0zt/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Bystricky-Berezvai, Orsolya. The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Polymer Engineering / Polymer Engineering
Theses on a related topic
-
Využití odpadních bílkovin ze separace kuřecího masa
Jakub Dvořák -
Zpracování bílkovinného odpadu z výroby strojně odděleného masa.
Milan Dujka -
Vlastnosti a zpracování krokodýlího masa
Ondřej Hrabal -
Produkty živočišného původu a jejich uplatnitelnost na farmářských trzích
Ivana TESAŘOVÁ -
Vyhodnocení rizika přenosu alimentárních onemocnění při kontaktu se zvířaty a zacházení s živočišnými produkty u dětí školního věku.
Pavlína MAROUSKOVÁ -
Využití antimikrobiálních produktů živočišného původu v kosmetice
Radka Puškárová -
Vývoj legislativy zemědělských produktů živočišného původu v ČR v letech 1990 - 2012
Jitka VYCHYTILOVÁ -
Stanovení biogenních aminů v produktech živočišného původu z farmářské produkce
Kateřina HUDCOVÁ