The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues. – Orsolya Bystricky-Berezvai
Orsolya Bystricky-Berezvai
Diplomová práce
The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.
The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.
Abstract:
In the last decades the waste in the food industry has been significantly increasing worldwide. The food wastes can be divided into two types: food wastes from human consumption and industrial non-edible food by-products. One category of the food by-products is called animal by-products. The study focuses on the reduction of these animal by-products by using the still valuable animal parts for further …víceAbstract:
V posledních desetiletích se celosvětově výrazně zvyšuje množství odpadu v potravinářském průmyslu. Potravinářské odpady lze rozdělit na dva druhy: potravinářské odpady z lidské spotřeby a vedlejší průmyslové nejedlé potravinářské produkty. Jedna kategorie vedlejších potravinářských produktů se nazývá vedlejší produkty živočišného původu. Naše výzkumná studie se zaměřuje na snížení množství těchto …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BYSTRICKY-BEREZVAI, Orsolya. \textit{The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/w0h0zt/.
Jak správně citovat práci
Bystricky-Berezvai, Orsolya. The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Polymer Engineering / -
Práce na příbuzné téma
-
Využití odpadních bílkovin ze separace kuřecího masa
Jakub Dvořák -
Zpracování bílkovinného odpadu z výroby strojně odděleného masa.
Milan Dujka -
Vlastnosti a zpracování krokodýlího masa
Ondřej Hrabal -
Produkty živočišného původu a jejich uplatnitelnost na farmářských trzích
Ivana TESAŘOVÁ -
Vyhodnocení rizika přenosu alimentárních onemocnění při kontaktu se zvířaty a zacházení s živočišnými produkty u dětí školního věku.
Pavlína MAROUSKOVÁ -
Využití antimikrobiálních produktů živočišného původu v kosmetice
Radka Puškárová -
Vývoj legislativy zemědělských produktů živočišného původu v ČR v letech 1990 - 2012
Jitka VYCHYTILOVÁ -
Stanovení biogenních aminů v produktech živočišného původu z farmářské produkce
Kateřina HUDCOVÁ