Lucie Karlová

Diplomová práce

Kvalita služeb rychlého občerstvení

Quality of fastfood services
Anotace:
Diplomová práce pojednává o kvalitě služeb rychlého občerstvení. Teoretická část se zabývá oblastí služeb a problematikou jejich kvality. Součástí teoretické části je i česká a evropská legislativní úprava v oblasti potravin. Předpisy pojednávají o minimálních požadavcích na zdravotní nezávadnost pokrmů, o správné výrobní a hygienické praxi a o systému kritických bodů (HACCP). Dále je představen vybraný …více
Abstract:
This thesis is concerned with quality of fast food services. The theoretical part deals with the services and service quality issues. The theoretical part includes the Czech and European legislative regulation of food. Orders discuss about minimum requirements for safety of food, a good manufacturing and hygienic practices and Hazard Analysis Critical Control Point. Also there is presented the selected …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 3. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2011
  • Vedoucí: Helena Kořánová
  • Oponent: Marie Hůlová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/26453

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management