Bc. Oborná Oborná

Bachelor's thesis

Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení

The impact of the COVID-19 pandemic on selected gastronomic establishment
Abstract:
Cílem bakalářské práce je vytvoření konkrétních návrhů pro podporu konkurenceschopnosti podniku v době pandemie a zhodnocení vlivů zavedených opatření proti COVID 19 na provoz gastronomického zařízení. V teoretické části jsou zpracovány informace z použitých literárních zdrojů. V práci jsou využity dvě metody výzkumu, a to řízený rozhovor s majitelem a komparace vybrané restaurace s jinou restaurací …more
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to create concrete suggestions on fostering competitiveness of an enterprise during the pandemic and to evaluate the impact of the introduced measures against COVID 19 on gastronomic enterprises. The teoretical part compiles informations from used resources. The thesis takes use of two reaserch methods. The structured interview with the owner of a gastronomic enterprise …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 5. 2022
  • Supervisor: Mgr. Klára Václavínková
  • Reader: Ing. Matěj Novák

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Silesian University in Opava

School of Business Administration in Karvina

Bachelor programme / field:
Tourist Industry and Tourism / Tourist Industry and Tourism