Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu – Bc. Natálie Pecháčková
Bc. Natálie Pecháčková
Bakalářská práce
Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu
Eating people in the "Fast Food" with a focus on a certain age group
Anotace:
Tématem bakalářské práce je Stravování lidí ve fast foodech se zaměřením na určitou věkovou skupinu. Práce se zabývá věkovou skupinou adolescentů a jejich postojem ke stravování v provozovnách rychlého občerstvení v Praze. Tuto skupinu jsem si vybrala, protože je mi tato skupina věkem blízká. Právě u adolescentů je strava velmi důležitá, jelikož souvisí s jejich zdravým vývojem a také se v dnešní době …víceAbstract:
The theme of the bachelor's thesis is Eating People in Fast Food, with a focus on a particular age group. The thesis deals with the age group of adolescents and their attitude to eating in fast food establishments in Prague. I chose this group because this group is close in age to me. It is in adolescents that diet is very important, as it is linked to their healthy development and population diseases …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2024
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/xo9ia/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PECHÁČKOVÁ, Natálie. \textit{Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/w6iagm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Sledování výživové frekvence u dětí obézních a dětí s fyziologickou hmotností
Dita SMÉKALOVÁ -
Výživové návyky u dětí v mladším školním věku, z pohledu sestry v ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.
Aneta KUCHAŘOVÁ -
Štúdia založenia webového portálu zameraného na výživové hodnoty a ich súvislosti so zdravím
Paula Porubčanová -
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
Veronika Bobková -
Analýza profilov na sociálnych sietiach so zameraním na výživové hodnoty
Martina Mrázková -
Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
Eva Baloghová -
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
Anna Tietzová -
Nutriční hodnoty přesnídávek dětí na 1. stupni ZŠ v běžných a ve vyloučených lokalitách v Ústí nad Labem a v Trmicích
Lucie KARAFFOVÁ