Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu – Bc. Natálie Pecháčková
Bc. Natálie Pecháčková
Bachelor's thesis
Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu
Eating people in the "Fast Food" with a focus on a certain age group
Abstract:
Tématem bakalářské práce je Stravování lidí ve fast foodech se zaměřením na určitou věkovou skupinu. Práce se zabývá věkovou skupinou adolescentů a jejich postojem ke stravování v provozovnách rychlého občerstvení v Praze. Tuto skupinu jsem si vybrala, protože je mi tato skupina věkem blízká. Právě u adolescentů je strava velmi důležitá, jelikož souvisí s jejich zdravým vývojem a také se v dnešní době …moreAbstract:
The theme of the bachelor's thesis is Eating People in Fast Food, with a focus on a particular age group. The thesis deals with the age group of adolescents and their attitude to eating in fast food establishments in Prague. I chose this group because this group is close in age to me. It is in adolescents that diet is very important, as it is linked to their healthy development and population diseases …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2024
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/xo9ia/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2024
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Sledování výživové frekvence u dětí obézních a dětí s fyziologickou hmotností
Dita SMÉKALOVÁ -
Výživové návyky u dětí v mladším školním věku, z pohledu sestry v ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.
Aneta KUCHAŘOVÁ -
Štúdia založenia webového portálu zameraného na výživové hodnoty a ich súvislosti so zdravím
Paula Porubčanová -
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
Veronika Bobková -
Analýza profilov na sociálnych sietiach so zameraním na výživové hodnoty
Martina Mrázková -
Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
Eva Baloghová -
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
Anna Tietzová -
Nutriční hodnoty přesnídávek dětí na 1. stupni ZŠ v běžných a ve vyloučených lokalitách v Ústí nad Labem a v Trmicích
Lucie KARAFFOVÁ