Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení – Tomáš Junek
Tomáš Junek
Bakalářská práce
Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení
Anotace:
Cílem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu pro otevření restauračního zařízení na Praze 2, které se zabývá přípravou brunche a kávy. Samotná práce je podklad pro budoucí podnikání autora po dokončení studia. Teoretická část bakalářské práce vysvětluje pojmy potřebné k podnikání a popisuje strukturu podnikatelského plánu. V praktické části bakalářské práce je zhotoven konkrétní podnikatelský …víceAbstract:
The purpose of bachelor's thesis is elaboration of a business plan for opening a catering facility at Prague 2, which deals with preparation of brunch and coffee. This writing is a backround for future author's business after completing the studies. The theoretical part of the bachelor's thesis is explaining concepts needed for running a business and describing sctructure of the business plan. In the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023
Identifikátor:
http://theses.cz/id/w6ttwz/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2023
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JUNEK, Tomáš. \textit{Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení}. Online. Bakalářská práce. Praha: České vysoké učení technické v Praze, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty). 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/w6ttwz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
České vysoké učení technické v Praze
Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty)Bakalářský studijní program:
Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Projekt založení podniku služeb v oblasti pohostinství na Kyjovsku
Milena MARŠÁLKOVÁ -
Projekt založení nového podniku služeb ve Zlíně v oblasti pohostinství
Lucie BOBIŠOVÁ -
Zhodnocení kvality služeb vybraných stravovacích zařízení ve městě Jihlava
Vojtěch Kotrba -
Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice.
Lucie Mlezivová -
Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby
Daniela Procházková -
Účetnictví a daně stravovacíh a ubytovacích zařízení
Kristýna Karásková -
Učení na pracovišti v ubytovacím zařízení s kavárnou
Tomáš KONEČNÝ -
Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Martina Haugwitzová