Kamila Pechtorová

Bakalářská práce

Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami

Semi-Hard Cheese with a Different Cultures
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu polotvrdých sýrů s odlišnými kulturami. V teoretické části jsou charakterizovány polotvrdé sýry a jednotlivé výrobní operace. Dále jsou diskutovány mlékařské kultury vhodné pro výrobu sýrů. Praktická část se zabývá samotnou výrobou polotvrdých sýrů a základními chemickými rozbory. Závěr práce popisuje vliv použitých kultur na senzorické vlastnosti vyrobených sýrů …více
Abstract:
Bachelor thesis is focused on the production of semi-hard cheese with different cultures. In the theoretical part they are characterized by semi-hard cheeses and different manufacturing operations. Furthermore, they describe dairy cultures useful for the production of cheese. The practical part is dedicated to the production of semi-hard cheese and basic chemical analysis. Conclusion The work describes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Pechtorová, Kamila. Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami. Kroměříž, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků