Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso) – Jana SVOBODOVÁ
Jana SVOBODOVÁ
Bakalářská práce
Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)
The Influence of hygiene monitoring systems on the harmlessness of food of animal origin (meat, milk)
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (masa, mléka). Práce je zaměřena zejména na charakteristiku vybraných systémů kontroly hygieny výroby potravin a následné zpracování přehledu kontrol sledování zdravotní nezávadnosti masa a mléka, prováděných Krajskou veterinární správou v Českých Budějovicích v letech 2007-2011. Na …víceAbstract:
This thesis deals with the influence of hygiene monitoring systems on health safety of food of animal origin (meat, milk). It mainly focuses on the characteristics of selected hygiene control systems of food production supervised by Regional Veterinary Administration in České Budějovice in years 2007 to 2011. For our purposes an overview of selected data concerning the safety of meat and milk was set …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2014
Zveřejnit od: 30. 11. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SVOBODOVÁ, Jana. \textit{Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/wa98n4/.
Jak správně citovat práci
SVOBODOVÁ, Jana. Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso). Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.11.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 11. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Zdravotní nezávadnost potravin dovážených do ČR ze třetích zemí
Lucie Bergová -
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
Barbora ŠEBKOVÁ -
Zdravotní nezávadnost obalů potravin na bázi papíru.
Jana Zimčíková -
Údržnost "raw" potravin
Pavla Bočková -
Využití bylinných silic při konzervaci potravin
Jana Vlčková -
Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
Radovan Jůzl
Název
Vložil
Vloženo
Práva