Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso) – Jana SVOBODOVÁ
Jana SVOBODOVÁ
Bachelor's thesis
Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)
The Influence of hygiene monitoring systems on the harmlessness of food of animal origin (meat, milk)
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (masa, mléka). Práce je zaměřena zejména na charakteristiku vybraných systémů kontroly hygieny výroby potravin a následné zpracování přehledu kontrol sledování zdravotní nezávadnosti masa a mléka, prováděných Krajskou veterinární správou v Českých Budějovicích v letech 2007-2011. Na …moreAbstract:
This thesis deals with the influence of hygiene monitoring systems on health safety of food of animal origin (meat, milk). It mainly focuses on the characteristics of selected hygiene control systems of food production supervised by Regional Veterinary Administration in České Budějovice in years 2007 to 2011. For our purposes an overview of selected data concerning the safety of meat and milk was set …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 11. 2014
Accessible from:: 30. 11. 2014
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SVOBODOVÁ, Jana. \textit{Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2014. Available from: https://theses.cz/id/wa98n4/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
SVOBODOVÁ, Jana. Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso). Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.11.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 30. 11. 2014 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agribussines
Theses on a related topic
-
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Zdravotní nezávadnost potravin dovážených do ČR ze třetích zemí
Lucie Bergová -
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
Barbora ŠEBKOVÁ -
Zdravotní nezávadnost obalů potravin na bázi papíru.
Jana Zimčíková -
Údržnost "raw" potravin
Pavla Bočková -
Využití bylinných silic při konzervaci potravin
Jana Vlčková -
Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
Radovan Jůzl
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights