Analysys of product of Russian restaurants in Prague – Bc. Elena Motsenko
Bc. Elena Motsenko
Bakalářská práce
Analysys of product of Russian restaurants in Prague
Analysys of product of Russian restaurants in Prague
Anotace:
Cílem mé práce je analýza variace produktu ruských restaurací v Praze a návrhy na její zlepšení. Relevance zvoleného tématu je způsobeno obrovským ruským obce v Praze. Rusove nebo rusky mluvící lidé, jako mnoho jiných národů, kteří žijí v zahraničí, hledají v ruských restauracích, chybějící národní jídla, atmosféru a konverzace se spoluobčanema. Kapitola první se zabývá teoretickými aspekty produktu …víceAbstract:
The aim of my thesis is analysis of variation of the product of Russian restaurants in Prague and suggestions for it’s improvement. Relevance of the chosen topic is caused by huge Russian community in Prague. Russian or Russian speaking people, as many other nations who live abroad their homeland, missed national dishes, atmosphere and native speakers, all these is possible to meet in Russian restaurant …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11093/vsh_b_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
- Oponent: Ing. Martin Petříček
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MOTSENKO, Elena. \textit{Analysys of product of Russian restaurants in Prague}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/wajyiv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
Varvara Stepanova -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
Dafni Gkizi