Magdaléna Zvonková

Bachelor's thesis

Možnosti využití raw stravy v gastronomii

POSSIBILITIES OF RAW FOOD UTILIZATION IN GASTRONOMY
Abstract:
Předložená bakalářská práce je zaměřena na raw food dietu obecně a její využití v gastronomii. Cílem teoretické části je definovat raw food dietu, charakterizovat běžně konzumované potraviny při dodržování této diety a poskytuje stručný přehled historie této diety založené na konzumaci syrové stravy. Jsou zde zmíněny jak pozitivní účinky této stravy na lidské zdraví, tak potenciální zdravotní rizika …more
Abstract:
This thesis is focused on raw food diet in general and on its utilization in gastronomy. The aim of the theoretical part is to define raw food diet, to characterize commonly consumed food when following this diet and to provide a brief historical overview of this diet based on raw food consumption. There are also described both health benefits and potential risks to human health caused by minimally …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Helena Velichová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Zvonková, Magdaléna. Možnosti využití raw stravy v gastronomii. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy