Magdaléna Zvonková
Bachelor's thesis
Možnosti využití raw stravy v gastronomii
POSSIBILITIES OF RAW FOOD UTILIZATION IN GASTRONOMY
Abstract:
Předložená bakalářská práce je zaměřena na raw food dietu obecně a její využití v gastronomii. Cílem teoretické části je definovat raw food dietu, charakterizovat běžně konzumované potraviny při dodržování této diety a poskytuje stručný přehled historie této diety založené na konzumaci syrové stravy. Jsou zde zmíněny jak pozitivní účinky této stravy na lidské zdraví, tak potenciální zdravotní rizika …moreAbstract:
This thesis is focused on raw food diet in general and on its utilization in gastronomy. The aim of the theoretical part is to define raw food diet, to characterize commonly consumed food when following this diet and to provide a brief historical overview of this diet based on raw food consumption. There are also described both health benefits and potential risks to human health caused by minimally …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2020
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Zvonková, Magdaléna. Možnosti využití raw stravy v gastronomii. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
Markéta Šimonová -
Raw strava
Lucie Kovaříková -
Průzkum trhu cestovních kanceláří
Radim Jaroš -
Průzkum trhu zaměřený na kvalitu piva firmy Budějovický BUDVAR
Lenka Natálie Ryšavá -
Průzkum trhu s netradičními druhy obilovin ve Zlínském a Jihomoravském kraji
Denisa Kočišová -
Sója, tofu a jejich role na českém trhu
Magdalena PETROVÁ