Přínos Obchodního centra SAPA pro kulturní turismus a rozvoj vietnamské gastronomie – Hong Ngoc Bui
Hong Ngoc Bui
Bachelor's thesis
Přínos Obchodního centra SAPA pro kulturní turismus a rozvoj vietnamské gastronomie
The contribution of The business and cultural centre SAPA to cultural tourism and the development of Vietnamese gastronomy
Abstract:
Práce se zabývá kulturním turismem v Obchodním a kulturním centru Sapa nacházející se v pražské Libuši. Cílem práce je stanovit potenciál areálu v rozvoji vietnamské kultury a gastronomie. Náplň teoretické části tvoří popis pojmů spojených s problematikou, včetně charakteristiky vietnamské kuchyně a tradic. Dále obsahuje představení areálu a služeb nabízené v něm, doprovod historií příchodu vietnamské …moreAbstract:
The work deals with cultural tourism in the Business and cultural center Sapa located in Prague-Libuš. The goal of the thesis is to determine the potential of the area in the development of Vietnamese culture and gastronomy. The content of the theoretical part consists of a description of terms connected with the issue, including the characteristics of Vietnamese cuisine and traditions. It also includes …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2023
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/89819
Thesis defence
- Date of defence: 30. 5. 2023
- Supervisor: Zuzana Malcová
- Reader: Barbara Hucková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/89819
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Arts Management
Theses on a related topic
-
Vietnamská gastronomie v Praze
Thu Hang Dangová -
Vietnamská gastronomie v Praze
Anh Nguyenová -
Integrace vietnamské komunity do české společnosti za pomoci vietnamské kuchyně
Leona Mičková -
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně
Tra My Nguyen Thi Huong -
Gastronomie jako součást kulturního turismu
Rebeka Maria Kasapidu