Porovnání kvality produkce malých pivovarů a malovárečníků – Bc. Monika Mlčochová
Bc. Monika Mlčochová
Master's thesis
Porovnání kvality produkce malých pivovarů a malovárečníků
Comparison of the quality of production of microbreweries and homebrewers
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá porovnáním kvality produkce malých pivovarů a malovárečníků. Teoretická část se zabývá charakteristikou surovin pro výrobu piva a technologií výroby piva v průmyslových pivovarech a minipivovarech. V práci jsou uvedeny způsoby výroby piva malovárečníků a jejich vybavení a možnosti získávání surovin pro výrobu piva. Cílem praktické části bylo senzoricky a analyticky vyhodnotit …viacAbstract:
This thesis is aimed to comparison of the quality of production of microbreweries and homebrewers. The theoretical part deals with charakteristics of raw materials for brewing beer and technology of brewing beer in industrial breweries and microbreweries. In the thesis are presented methods of brewing beer of homebrewers and their equipment and opportunities of acquisition of raw materials for brewing …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
Jiří Prokop -
Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
Alžběta Dorota Dostálová -
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
Nicola Sochorcová -
Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
Lenka BARTOŠKOVÁ -
Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
Zdeněk Řihák -
Analytické metody pro hodnocení esenciálních olejů
Jana Hudečková -
Detekce a stanovení složek kančího pachu metodami senzorické analýzy
Lucie Marková -
Analytické a senzorické možnosti kontroly falšování pravosti révového vína
Kamil Rozek
Názov
Vložil
Vložené
Práva