BcA. Karolína Pálková

Master's thesis

Vizuální styl kavárensko-restauračního zařízení

The Visual Style of Café-Restaurant Facility
Anotácia:
Teoretická část práce zahrnuje krátký exkurz do oblasti historie pohostinství a krátkou prognózu o tom, kam se bude pohostinství vyvíjet. V kapitole Corporate designu seznamuji čtenáře s aspekty, které jsou důležité při navrhování identity. Následně se práce věnuje hlediskům ovlivňující návštěvníka při výběru (návštěvy) podniku. Stěžejní kapitolou je vizuální analýza vybraných podniků z České republiky …viac
Abstract:
A theoretical thesis includes a quick insight into the history of hospitality and short prognosis about the possible future of the field. In the chapter called Corporate Design I tried to introduced the main aspects, which are the most important in the creation of identity. Then I explored the reasons, which influence the customers in the choosing the place for a visit. The key chapter is the visual …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Mgr.A. Pavel Noga, ArtD.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Pálková, Karolína. Vizuální styl kavárensko-restauračního zařízení. Zlín, 2018. diplomová práce (MgA.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta multimediálních komunikací
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Multimedia Communications

Master programme / odbor:
Visual Arts / Multimedia and Design - Graphic Design