Role estetického cítění v managementu stravovacích služeb – Pavla Tichá
Pavla Tichá
Bakalářská práce
Role estetického cítění v managementu stravovacích služeb
The role of aesthetics in the management of catering facilities
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá aplikováním estetických prvků ve stravovacích zařízeních a poukazuje na jejich důležitost. Představuje estetické prvky jakožto jedinečný prvek, který zlepšuje postavení podniků na trhu. Cílem práce je zjistit, jakou roli hrají estetické prvky ve stravovacích službách z pohledu provozovatelů stravovacích zařízení v Liberci. Práce se věnuje specifikům managementu a marketingu …víceAbstract:
This bachelor thesis discusses the application of aesthetic elements in catering facilities and points out their importance. It represents aesthetic elements as a unique element that improves the market position of companies. The aim of this bachelor thesis is to find out what role the aesthetic elements play in catering services from the perspective of operators of catering facilities in Liberec. …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2020
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB11925
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2020
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Dagmar Hrušová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2020 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
Eliška Sojmová -
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Evangelina Šťastná -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Leoš Vaníček -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku
Tereza Beranová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Michaela Svobodová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Julia Syrovátková -
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
Markéta Šimonová
Název
Vložil
Vloženo
Práva