Personální řízení v restauraci – Anastasia Arkhipova
Anastasia Arkhipova
Bakalářská práce
Personální řízení v restauraci
Personnel management in a restaurant
Anotace:
Celá má práce se orientuje na provoz a zjištění kvality personálního řízení restaurace „El-Barr“. Abych mohla splnit cíl své práce, který jsem si vytyčila, a navrhnout vhodná řešení, která by mohla napomoci odstranit nedostatky, které případně objevím, využiji různé analýzy a šetření. Objektem výzkumu je restaurace „El-Barr“, Rusko, Moskva. Cílem této práce je analýza personálního řízení restaurace …víceAbstract:
All my work is focused on finding quality of personnel management in a restaurant "El-Barr." In order to realize the aim of this work, and propose appropriate solutions that could help to remove deficiencies, I will use a variety of analysis and investigation. The object of research is the restaurant "El-Barr," Russia, Moscow. The main goal of my bachelor thesis is to analyse operation and quality …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11394/vsh_b_b1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2014
- Vedoucí: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martina Beránek
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ARKHIPOVA, Anastasia. \textit{Personální řízení v restauraci}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/wdrl2j/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
Veronika Stránská -
Konkurenceschopnost hotelových restaurací
Filip Němeček -
Analýza konkurenceschopnosti hotelu a restaurace Koníček
Petra Škrášková -
Analysis of the Customers' Satisfaction in the Restaurant Planet Sushi
Andrea Vilímová -
Business Plan for a Gastronomic Restaurant
Zlata Skrypnik -
Analysis and Optimization of the Quality System in the Selected Company
Vasanth Kumar Vijaya Kumar -
Analysis of the quality of work-life in a Corporate company
Mariia Pozdeeva -
Data Quality Management in International Distribution Company
Petr Nekula