EKONOMIKA VÝŽIVY STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ – Andrea Klinerová
Andrea Klinerová
Bachelor's thesis
EKONOMIKA VÝŽIVY STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ
Anotácia:
Bakalářská práce se specializuje na ekonomiku školní jídelny X u dětí ve věku 6 – 15 let na ZŠ. Teoretická část se zabývá podtématy, která s výživou, stravováním a ekonomikou souvisí a s rozborem zásad hospodaření malého (středního) podniku za zaměřením na specifika stravovacího zařízení. Praktická část se zabývá legislativou, dodavateli surovin, cenou surovin, porovnáním s jinými dodavateli a dnešní …viacAbstract:
Bachelor thesis specializes in the economics of school canteens X in children aged 6-15 years at primary school. The theoretical part deals with the sub-themes that nutrition, diet and economy related to dismantle and principles of management of small (medium) for enterprise focusing on the specifics of catering equipment. The practical part deals with legislation, suppliers of raw materials, raw material …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Identifikátor:
http://theses.cz/id/wdt1q4/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Školní stravování žáků základních škol
Eva Lapešová -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Školní stravování z pohledu žáků základní školy
Aneta Petříková -
Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování
Michaela PEČENKOVÁ -
Současné školní stravování se zaměřením na školní bufety a prodejní automaty
Marcela Rábová -
Analýza kvality stravování ve vybrané školní jídelně a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše
Zdeněk STAROBA -
Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti
Eliška MALCOVÁ -
Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina)
Josef NAVRÁTIL
Názov
Vložil
Vložené
Práva