Bc. Aneta Eignerová
Master's thesis
Faktory ovlivňující kvalitu cukrovky
Factors that influence quality of sugar beet
Abstract:
V rámci maloparcelního polního pokusu byl sledován vliv mimokořenové výživy jako jednoho z faktorů, který ovlivňuje výnos a technologickou kvalitu cukrové řepy. V průběhu vegetace byl sledován růst a vývoj cukrovky a dynamika změn její kvality. Na základě zjištěných výsledků byly vyhodnoceny tyto parametry - výnos bulev, výnos chrástu, cukernatost, rozpustný popel, alfa-aminodusík a MB faktor. Nejvyšší …moreAbstract:
In a pursuance of a small-scale field experiment was to monitor the impact of extrarooted nutrition as one of the factors which influence the yield and technological quality of sugar beet. In the course of the vegetation was monitored for the growth and development of diabetes and the dynamics of change of its quality. On the basis of the observed results were evaluated by the following parameters …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Kvalita cukrovky a možnosti jejího ovlivnění
Ondřej Stávek
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights