Bohuslava Jurčáková

Bakalářská práce

Daňová problematika bytového družstva

Tax Issues of Housing Cooperatives
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je aplikace ZDPH v podmínkách bytového družstva v letech 2004-2011 a problematika vývoje zdaňování člena družstva DPH, bydlícího v domě, kde v zniklo ze zákona Společenství vlastníků jednotek. Legislativa je zpracována dle stavu k 1.4.2011. Dále práce poukazuje na negativa současné legislativy, pramenící ze ZDP a zákonů vztahujících se ke vzniku Společenství vlastníků …více
Abstract:
The subject of this thesis is the application CIVA in terms of housing cooperatives in the years 2004-2011 and the momentum of VAT taxation team member, resident in the house, where he created a legal owners associations. Legislation has been prepared as of April 1, 2011 as the VAT Act. Further, the work points to the ITA and laws relating to the creation og units owners.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2011
  • Vedoucí: Zuzana Rylová
  • Oponent: Jaromír Klásek

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava