Natálie Loupová

Bakalářská práce

Gastronomické úpravy kávy, příprava a její kultura

Gastronomic coffee treatments, preparation and its culture
Anotace:
Cílem bakalářské práce je představit kávu jako celek, přiblížit její historii společně i s jejím rozšířením až do současnosti, včetně různého využití kávy v gastronomických úpravách. A také osvětlit způsob přípravy kávy včetně alternativních metod. Hlavní výzkum práce se skládá z polostrukturovaných rozhovorů, které jsou doplněny dotazníkovým šetřením, literární rešerší, anketou, komparací, syntézou …více
Abstract:
The aim of the bachelor's thesis will be to present coffee, to describe its history together with its expansion up to the present day, including the various uses of coffee in gastronomic preparations. And, of course, to shed light on the preparation of coffee itself, including alternative methods. The main research of the thesis consists of semi-structured interviews, which are supplemented by a questionnaire …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2024
  • Vedoucí: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.

AMBIS vysoká škola, a.s.

Bakalářský studijní program / obor:
Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu