Bc. Jana Susková

Diplomová práce

Tradice výroby piva a její vliv na pivní sommeliérství

The tradition of brewering and its effect on the beer sommelier
Anotace:
Práce pojednává o ucelené historii českého pivovarnictví i jednotlivých pivovarů, které mají dlouhou v tradici v naší zemi. V teoretické části jsou dále popsány jednotlivé úkony při výrobě piva. Analytická část je věnována podrobně pivnímu sommelierství, které zahrnuje nejen degustaci, ale také typologii jednotlivých druhů piv a jejich skloubení a párování s pokrmy. K naplnění cílů této práce bylo …více
Abstract:
The master´s dissertation is concerned about the complete history of the Czech brewing and particular breweries which has a long tradition according to our country. In the theoretical part there is described the component acts necessary for beer making. The analytical part is focused on detailed analysis of beer sommelier which includes not just a degustation but also a typology of particular varieties …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Dana Johnová
  • Oponent: PhDr. Jan Máče, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství