VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY – Nicole Frýbortová
Nicole Frýbortová
Bakalářská práce
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na vývoj gastronomie a její současné trendy. V teoretické části popisuje vývoj gastronomie od pravěku až po současnost. Dále popisuje současné trendy a objasňuje nové pojmy. Definuje zážitkovou gastronomii, kam patří příprava či dokončení jídla před hostem a také se zaměřuje na molekulární kuchyni a kulinářský turismus. V praktické části jsou pomocí dotazníkového šetření …víceAbstract:
Bachelor´s work is concentraded on the development of gastronomy and its current trends. In theoretical part is described the development from prehistory to the present day. It describe the present trends and explain new terms. It define experience gastronomy, where is a preparation and finishing the meal by the guests. This work is concentrate on the molecular cuisine and culinary tourism.In practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2017
Identifikátor:
http://theses.cz/id/x09bus/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Práce na příbuzné téma
-
Nové trendy v kulturním turismu se zaměřením na kulinářský turismus v Praze
Markéta Musilová -
Specifické typy cestovního ruchu - gastroturistika a kulinářský turismus
Veronika KISTANOVÁ -
Projekt rozvoje kulinářského turismu na Uherskohradišťsku
Jana Košutová -
Kulinářský cestovní ruch
Dagmar ROUSOVÁ -
Projekt rozvoje kulinářské turistiky v regionu Jeseníky
Lucie Gorelová -
Compound nouns related to healthy lifestyle, fitness and diet
Lucie Korešová -
Gastronomie a zdravý životní styl
Zdeněk ELFMARK -
Zdravý životní styl a jeho dopad na spotřebitelské chování v gastronomii
Barbora Medová
Název
Vložil
Vloženo
Práva