Barbora Foltýnková

Bakalářská práce

Řízení kvality při výrobě potravin

Quality Management in Food Production
Anotace:
Bakalářská práce „Řízení kvality při výrobě potravin“ obsahuje teoretická východiska řízení jakosti, kterými jsou kvalita, normy ISO, HACCP, BRC standard, IFS, Makro standard, legislativa vztahující se ke kvalitě potravin a informace o dokumentaci v systému managementu kvality popisující její přínosy, strukturu, tvorbu a práci s ní. Cílem bakalářské práce je shromáždění informací o zmíněných oblastech …více
Abstract:
Bachelor thesis „Quality Management in Food Production“ consists of theoretical resources of quality management which are quality, Standards ISO, HACCP, BRC Standard, IFS, Makro Standard, legislation concerning food quality and information about documents in quality management system, which describe its contribution, structure, creation and work with it. The aim of this bachelor thesis is to gather …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Pavel Blecharz
  • Oponent: Eva Linhartová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava