Řízení kvality při výrobě potravin – Barbora Foltýnková
Barbora Foltýnková
Bakalářská práce
Řízení kvality při výrobě potravin
Quality Management in Food Production
Anotace:
Bakalářská práce „Řízení kvality při výrobě potravin“ obsahuje teoretická východiska řízení jakosti, kterými jsou kvalita, normy ISO, HACCP, BRC standard, IFS, Makro standard, legislativa vztahující se ke kvalitě potravin a informace o dokumentaci v systému managementu kvality popisující její přínosy, strukturu, tvorbu a práci s ní. Cílem bakalářské práce je shromáždění informací o zmíněných oblastech …víceAbstract:
Bachelor thesis „Quality Management in Food Production“ consists of theoretical resources of quality management which are quality, Standards ISO, HACCP, BRC Standard, IFS, Makro Standard, legislation concerning food quality and information about documents in quality management system, which describe its contribution, structure, creation and work with it. The aim of this bachelor thesis is to gather …víceKeywords
BRC standard dokumentace HACCP IFS jakost kvalita Makro standard nápravná opatření normy ISO preventivní opatření reklamační směrnice řízení kvality struktura dokumentace výroba potravin. BRS Standard documentation quality corrective action ISO Standards preventive action reclamation manual quality management documentation structure food production.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/80173
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Pavel Blecharz
- Oponent: Eva Linhartová
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita OstravaVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Spis auditora - struktura a náležitosti
Iveta Mesteková -
Problematika vyšetřování a dokumentace silničních dopravních nehod
Tomáš Fejfar -
Optimalizace řízené QMS dokumentace v podniku ASTRO KOVO Plzeň s.r.o.
Karolína ZÍDKOVÁ -
Právní rámec a technická řešení nápravných opatření při haváriích a ekologické újmě
Dana Jahelková -
Preventivní působení policie na základních školách
Andrea Zoulová -
The effects of small scale artisanal mining on food production in Ghana
Naomi Osei Poku -
Agricultural Production and Food Security in Ghana
Emmanuel Kweku Appeagyei Sakyi -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá