Etiketa v interkulturním srovnání se zaměřením na gastronomii - česko-francouzské srovnání – Tereza DUFKOVÁ
Tereza DUFKOVÁ
Bakalářská práce
Etiketa v interkulturním srovnání se zaměřením na gastronomii - česko-francouzské srovnání
The etiquette in intercultural comparison with a focus on gastronomy - Czech-French comparison
Anotace:
Tato práce porovnává interkulutní rozdíly v etiketě se zaměřením na gastronomii mezi Českou republikou a Francií. Porovnává jestli se tyto dvě země liší ve stolování, v zasedacím pořádku či jestli se jinak jí určité druhy potravin.Abstract:
This work compares the intercultural differences in the etiquette focus on gastronomy between the Czech Republic and France. It compares whether these two countries differ in dining, in the seating plan, or whether they are different to certain types of food.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: PhDr. Lada Hanzelínová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DUFKOVÁ, Tereza. \textit{Etiketa v interkulturním srovnání se zaměřením na gastronomii - česko-francouzské srovnání}. Online. Bakalářská práce. Plzeň: Západočeská univerzita v Plzni, Fakulta filozofická. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/x0v2ev/.
Jak správně citovat práci
DUFKOVÁ, Tereza. Etiketa v interkulturním srovnání se zaměřením na gastronomii - česko-francouzské srovnání. Plzeň, 2018. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta filozofická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta filozofickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta filozofickáBakalářský studijní program / obor:
Humanitní studia / Humanistika
Práce na příbuzné téma
-
Česká republika v obchodu s lidmi
Renáta Smutná -
Dezinformační weby jako nástroj ruské zahraniční propagandy: Příklad webu Sputnik Česká republika
Andrea Malá -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
Vanessa van Bebber -
Gastronomie v Pardubickém kraji
Soňa Sedláčková -
Etika a etiketa v hotelovém řetězci Royal Spa
Miroslav Škubna -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
Adéla Lukášová -
Význam indické národní gastronomie
Zlata Růžičková -
Ekonomická diplomacie v rámci vztahů ČR a Francie
Andrea Horníčková